HSV zonder Van Drongelen onderuit bij koploper Hannover

Hamburger SV heeft vrijdag de tweede nederlaag op rij geleden in de Bundesliga. De club ging op bezoek bij Hannover 96, maar moest dat doen zonder verdediger Rick van Drongelen: de 18-jarige Nederlander viel afgelopen week in het verloren duel met RB Leipzig geblesseerd uit.

In de eerste helft was er weinig aan de hand, maar Martin Harnik opende kort na rust de score voor Hannover. De van Fortuna Düsseldorf overgekomen Ihlas Bebou kwam voor de tweede keer in actie bij de thuisploeg en maakte kort voor het einde zijn eerste goal, waarmee de 2-0 eindstand bereikt was.

Met tien punten uit vier wedstrijden gaat Hannover vooralsnog aan de leiding in de Bundesliga - wel met een wedstrijd meer dan achtervolgers Borussia Dortmund en 1899 Hoffenheim, die op zeven punten staan. HSV heeft zes punten na vier duels.