Blind niet bezig met vertrek bij United: "Ik ben blij"

Het contract van Daley Blind bij Manchester United loopt volgende zomer af, al heeft de club nog een optie om die verbintenis te verlengen. De verdediger wil voorlopig nog niks kwijt over een eventueel vertrek uit Engeland. De geruchten over een naderende transfer kent Blind dan ook niet, zo zegt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad.

"Ik focus me op de club, heb nog een contract tot het einde van het seizoen. Ik ben ook geen persoon die problemen gaat maken. Dat wil ik ook niet", stelt de verdediger, die woensdagavond basisspeler was in de wedstrijd tegen FC Basel in de Champions League. "Ik zit bij een van de grootste clubs ter wereld. Ik ben blij en zit op de goede weg. Ik moet van wedstrijd naar wedstrijd kijken en gewoon heel hard blijven vechten. We zien wel wat het wordt."

"Ik vecht elk jaar weer, en wil ervoor zorgen dat ik zoveel mogelijk speel. Ik knok gewoon voor mijn plek, zoals elke andere speler. Gelukkig heb ik tot nu toe veel minuten gemaakt", vervolgt de verdediger, die met Manchester United een goede seizoenstart doormaakt. Toch wil hij nog niet te optimistisch zijn. "Volgens mij begonnen we vorig jaar ook met drie overwinningen. Het seizoen is nog heel lang."