Athletic de Bilbao zet goede La Liga-start voort

Athletic de Bilbao heeft de prima seizoensstart in La Liga voortgezet. In het eigen San Mamés Barria werd Girona zondagavond opzij geschoven. Iker Muniain opende binnen een half uur de score, Aritz Aduriz zette vroeg in de tweede helft de 2-0 eindstand op het bord. Athletic staat na drie wedstrijden nu op zeven punten.

Deportivo la Coruña gaat daarentegen allerminst geweldig. Juanmi en Asier Illarramendi zorgden er zondag al binnen vijf minuten voor dat Real Sociedad op een 0-2 voorsprong stond, waarna Adrián na 27 minuten iets terug kon doen. Florin Andone zorgde kort na rust zelfs voor de gelijkmaker, maar in een tijdsbestek van drie minuten schoten Diego Llorente en nog eens Illarramendi de hoop van de thuisfans weer de grond in: 2-4.