Assassin's Creed Origins collectibles

Ubisoft heeft alle Assassin's Creed Origins collectibles onthuld van hun aankomende game. Er zijn er vier beschikbaar in totaal. Apple of Eden, Aya & Bayek en The first hidden blade.

De collectibles zijn vanaf 27 oktober verkrijgbaar en nu alvast te pre-orderen in de Ubisoft Store. Op diezelfde dag komt ook Assassin's Creed Origins uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

AyaAya werd geboren in Alexandrië. Later ging ze naar Siwa, waar ze Bayek ontmoette en met hem trouwde. Persoonlijke omstandigheden dwingen haar terug te keren naar Alexandrië, waar haar briljante geest al snel de aandacht trekt van invloedrijke mensen in de stad.

Bayek: Bayek is een beschermer van Egypte wiens persoonlijke verhaal uitmondt in de oprichting van de Broederschap der Assassijnen

Apple of EdenDe appels behoren tot de meest felbegeerde delen van het paradijs. Het zijn krachtige artefacten die door een lang verdwenen beschaving zijn gemaakt om de mensheid onder de duim te houden. Je kunt er iemands gedachten, emoties en gedrag mee sturen.

The first hidden Blade: De replica op ware grootte van het eerste Hidden Blade ooit in de geschiedenis van de Broederschap der Assassijnen, gebaseerd op de game Assassin’s Creed Origins.


creed