Twee uit twee voor Hannover in Bundesliga

Hannover '96 heeft de prima start in de Bundesliga voortgezet. Na winst in de eerste speelronde werd zondag thuis gewonnen van Schalke 04. De Braziliaanse aankoop Jonathas, die een jaar of zeven geleden een tijdje voor AZ speelde, scoorde na 67 minuten de enige goal van de wedstrijd: 1-0. Hannover staat daardoor na twee speelronden op zes punten, samen met Borussia Dortmund, Bayern München en Hamburger SV.

RB Leipzig heeft de eerste drie punten van het seizoen in de tas. In Leipzig kwam SC Freiburg na ruim twintig minuten wel op voorsprong, maar de nummer twee van vorig seizoen kwam in de tweede helft goed op dreef. Twee goals van Timo Werner en treffers van Willi Orban en Bruma zorgen uiteindelijk voor de 4-1 zege en de eerste punten.