9292.nl ligt nog steeds plat

Reisinformatieplanner 9292 kampt sinds vrijdagochtend met een storing. De storing heeft zowel de app als de website van de reisinformatieplanner getroffen, laat 9292 weten via Twitter.

Vanwege de storing is het niet altijd mogelijk reisinformatie op te vragen. In een reactie op de klachten op Twitter geeft de reisinformatieplanner aan dat de website door de storing niet kan laden. Allestoringen.nl meldt dat het euvel iets voor 10.30 uur ontstond. Sindsdien zijn er honderden meldingen gedaan.

9292 geeft aan hard te werken aan een oplossing en zodra er meer informatie bekend is, dit te zullen melden. De reisinformatieplanner adviseert nu gebruikers bij de vervoerder waarmee ze willen reizen de informatie op te zoeken.

Een klein lijstje van wat u kunt raadplegen is: Nederlandse Spoorwegen; RET, Connexxion; HTM, Arriva. Aanvullingen zijn welkom in de reacties. 

Update 26-08 18:19 uur
De website is nog steeds uit de lucht. De app (voor Android en iPhone) doet het sinds zaterdagmiddag wel weer. Het gaat volgens het bedrijf om een technische storing en er wordt hard aan een oplossing gewerkt.

9292ov.nl ligt plat (Foto: allestoringen.nl)
9292ov.nl ligt plat (Foto: allestoringen.nl)