ReCore: Definitive Edition komt eind augustus uit

De vorig jaar uitgekomen Microsoft-exclusieve actie-platformer ReCore krijgt op 29 augustus een heruitgave in de vorm van ReCore: Definitive Edition. In deze editie is een nieuwe quest aanwezig genaamd Eye of Obsidian, krijgt de speler beschikking over een nieuwe core-bot en verschillende customization-opties.

Daarnaast wordt ReCore vanaf september ook aangeboden als speelbare titel voor Xbox GamePass-houders. Toen de game uitkwam in september waren de recensies wisselend. Ook wij vonden dat de game op enkele terreinen flink tekort schoot, hoewel de platforming en de core-bots wel goed uitgedacht waren. De genoemde extra's uit de definitive edition zijn overigens gratis voor mensen die ReCore al bezitten, zij kunnen deze via een update binnenhalen.

Bij de definitive edition (en daarmee de update) wordt de game ook meteen klaargestoomd voor de Xbox One X, met 4K-textures en HDR-ondersteuning. ReCore is een Play Anywhere-titel, wat betekent dat een gekocht Xbox One-exemplaar ook op Windows 10 kan worden gespeeld en vice versa.