Xbox One X krijgt Project Scorpio editie

Gisteravond heeft Microsoft tijdens de Xbox @ gamescom Livestream de wereldwijde pre-orders aangekondigd voor de Xbox One X met een Limited Edition, die een speciale kleur, verticale standaard en een afdruk van Project Scorpio op de console en op de Xbox draadloze controller bevat. Pre-orders voor de Xbox One X Project Scorpio Edition zijn vanaf heden van start. De console zal op 7 november 2017 uitkomen.

Naast de gelimiteerde editie Xbox One X zijn er nog meer aankondigingen over de Xbox One familie van devices gedaan. In oktober komen de Xbox One S Minecraft Limited Edition bundel (1TB) en de nieuwe Xbox One S Shadow of War bundels (500GB en 1TB) uit.

Vanaf mid-september komen de volledig in Minecraft-stijl ontworpen Limited Edition Xbox Minecraft Creeper en Pig Wireless Controllers uit. Xbox Design Lab, het programma waarin gamers hun eigen design controller kunnen samenstellen en bestellen zal vanaf 22 augustus worden uitgebreid naar 24 nieuwe landen, waaronder Nederland en België. Daarnaast krijgt het Xbox One dashboard dit najaar een nieuwe look and feel, ontworpen om het nog persoonlijker en socialer te maken.