BoŽtius: "Wij hebben nog steeds een klik met elkaar"

Jean-Paul Boëtius werd zondag de matchwinner in de zege van Feyenoord op Excelsior. De buitenspeler ziet dat de ploeg groeiende is.

Een mooie individuele actie van Tonny Vilhena stond aan de basis van de enige treffer van de middag. "Tonny trok goed naar binnen en stak hem prachtig binnendoor, met een no look pass", vertelde Boëtius op de officiële clubwebsite van Feyenoord. "Dan zie je hoeveel klasse, overzicht en techniek Tonny heeft. Het was een mooie aanval, waaruit je kon zien dat wij nog steeds een klik hebben met elkaar."

"Voor mij is dit doelpunt net zoveel waard als mijn assist van vorige week. Het belangrijkste is dat we opnieuw drie punten hebben gepakt. De basis daarvoor hebben we in het eerste half uur gelegd. Toen speelden we goed en hebben we de toon gezet voor de rest van de wedstrijd. Het begint steeds beter te lopen."

De 23-jarige vleugelaanvaller ziet echter voldoende verbeterenpunten voor zijn ploeg. "We hadden de wedstrijd eerder op slot moeten gooien. Dat is een leermoment, dat zullen we in de volgende wedstrijden beter moeten doen. Aan de andere kant is Excelsior-uit een lastig potje en hebben we na twee wedstrijden de maximale score. Dat is het allerbelangrijkst."

Boëtius vanmiddag in actie (Foto: Pro Shots / Dennis Wielders )