Harley-Davidsons in The Crew 2

Uitgever Ubisoft en motorbouwer Harley-Davidson hebben aangekondigd dat spelers met verschillende exclusieve Harley-Davidson motoren door de Amerikaanse open wereld van The Crew 2 kunnen cruisen.

De Harley-Davidson Iron 883 is de eerste motor die in de game verschijnt. De Iron 883 wordt gekenmerkt door zijn minimalistische ontwerp. Andere modellen die speelbaar gaan zijn in de game, worden later onthuld.

"We vinden het geweldig om samen te werken met Harley-Davidson in The Crew 2. Harley-Davidson is wereldwijd een legendarisch merk dat diep geworteld zit in de Amerikaanse cultuur", aldus Ahmed Boukhelifa, Ivory Tower Studio Managing Director. "De samenwerking was logisch, aangezien Harley-Davidson staat voor hetzelfde gevoel voor avontuur en dezelfde Amerikaanse passie voor alles met een motor als The Crew 2."

"Harley-Davidson heeft een rijk verleden waarbij de Amerikaanse cultuur, vrijheid en liefde voor de weg worden geëerd. Al bijna 115 jaar ontdekken klanten de Amerikaanse steden en wegen op onze motoren. Met de lancering van The Crew 2 hopen we nog meer mensen, jong en oud, te inspireren en te overtuigen van de charmes van de motorsport", aldus Heather Malenshek, Vice President Global Marketing & Brand bij Harley-Davidson Motor Company.

The Crew 2 is begin 2018 verkrijgbaar voor PlayStation 4 (Pro), Xbox One (X) en pc.

Harley Davidson in The Crew 2 (Foto: Ubisoft)