Blizzard heeft veel om te laten zien op Gamescom

Gamescom begint volgende week in Keulen (waar de Fok! crew uiteraard weer van de partij is - stay stuned!) en ook Blizzard is van plan om met veel nieuws te komen over hun games. Op 23 augustus worden de updates onthuld voor Starcraft II, Hearthstone, World of Warcraft, Overwatch en Heroes of the Storm

Starcraft II krijgt een nieuwe co-op commander waar spelers mee aan de slag kunnen, en voor Hearthstone komen er updates voor de Fireside Gatherings en zal de eerste co-op content worden geshowd, waarbij spelers het opnemen tegen de Lich King. Voor Heroes of the Storm zal er een nieuwe hero worden onthuld die na Garrosh Hellscream wordt toegevoegd.

De echt grote updates zijn weggelegd voor Overwatch en World of Warcraft. Overwatch krijgt een nieuwe animated short die voor het eerst zal worden getoond op 23 augustus, evenals een nieuwe map. Vermoedt wordt dat op basis van datamining op de PTR dat deze map Junkertown als thema zal hebben, de thuisbasis van Junkrat en Roadhog. Voor World of Warcraft zal hoogstwaarschijnlijk de content voor patch 7.3 worden onthuld voor World of Warcraft: Legion, waarbij spelers zullen vertrekken richting Argus. Het is niet onwaarschijnlijk dat 7.3 dan ook gelijk een releasedatum krijgt.

Gamescom zelf vindt plaats van 23 tot 28 augustus.

Blizzardgamescom
Blizzard heeft veel om te laten zien op Gamescom