MetaArcade lanceert met 5 avonturen

MetaArcade, het platform om zelfgemaakt avonturen te spelen en te delen, is nu gratis te downloaden op Android en iOS onder de naam Tunnels & Trolls Adventures. Er zitten vijf avonturen bij om van te genieten en je kunt je personage meenemen naar andere games. Erg handig als je al wat levels hebt behaald. De Adventure Creator om je eigen avonturen te maken komt later dit jaar. Dan komt ook de release op pc (MacOS en Windows).

MetaArcade gebruikt de spelregels van de klassieke RPG Tunnels & Trolls. Als je zelf avonturen maakt, dan kun je deze regels makkelijk aanpassen. Je begint met toegang tot de tutorial en het avontuur Naked Doom. Hint 1: als je de juiste fontein kiest in Naked Doom, dan kan je jouw personage erg sterk maken. Dit helpt je natuurlijk bij je vooruitgang en bij de andere avonturen. Hint 2: Vergeet niet je gevonden pantser aan te trekken en je wapens in je handen te nemen.

MetaArcade - Naked Doom

De andere avonturen, die een stuk langer zijn, kun je kopen met gems of één keer spelen met een hart. Als je MetaArcade installeert, dan krijg je meteen 20 harten. Hiermee kun je avonturen die je niet bezit een keer spelen. Je krijgt meer harten door advertenties te kijken. Je kan ook gems kopen om de avonturen aan te schaffen. Dan kun je ze zo vaak spelen als je wilt. Voor meer achtergrondinformatie over MetaArcade kun je hier ons uitgebreide interview met bedenker David Reid nalezen. Wil je Tunnels & Trolls Adventures gewoon spelen, klik dan hier voor iOS en ga hierheen voor Android.

MetaArcade - Red Death

MetaArcade - Seven Ayes

MetaArcade - Download