Beta Call of Duty multiplayer bijna van start

Activision en Sledgehammer Games gaan over een ruime week beginnen met de multiplayer van Call of Duty: WWII dus een trailer kon niet uitblijven.

De Private Beta, zoals de uitgever het noemt, heeft nieuwe maps en de nieuwe speelmodus War, dat in samenwerking met Raven Software is gemaakt. Er zal nieuwe content tijdens de beta toegevoegd worden. Je kunt ook het nieuwe divisiesysteem, dat het Pick-10 systeem om een klasse te maken vervangt, al uitproberen in deze multiplayer. Dit systeem laat je uit een van vijf divisies kiezen en je gaat merken hoe de voortgang van je multiplayer personage in het nieuwe systeem in zijn werk gaat. Ontwikkelaar Sledgehammer Games gaat de feedback gebruiken om het systeem te finetunen.

Door Call of Duty: WWII te pre-orderen op disc of digitale download krijg je Private Beta Access. De Private Beta is vanaf 25 augustus eerst beschikbaar voor PlayStation 4 en vanaf 1 september ook op Xbox One. Het spel zelf komt 3 november uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.