Liverpool gelijk in doelpuntenfestijn tegen Watford

Watford en Liverpool hebben in de seizoensouverture de punten gedeeld in de Premier League. Het doelpuntrijke duel eindigde in 3-3. Holebas wist al binnen tien minuten Stefano Okaka te bereiken met een indraaiende voorzet. Door het bijzonder zwakke verdedigen van de Liverpudlians, wist de Italiaanse aanvaller het leder achter Simon Mignolet te werken.

Met een half uur op de klok schoot Sadio Mané de bezoekers weer op gelijke hoogte. Na een steekpass van Emre Can liet de Senegalees Heurelho Gomes kansloos met diens inzet. Het doelpuntenfestijn ging verder toen Doucouré de 2-1 maakte voor Watford tien minuten voor rust.

Het waren Roberto Firmino en Mohamed Salah die Liverpool na de theepauze hoogstpersoonlijk aan de hand namen. De laatst genoemde werd gevloerd in de zestien in de 54e minuut, waarna de Braziliaan the Reds op 2-2 bracht.

Vervolgens leek Salah op aangeven van de Braziliaan Liverpool zelfs de overwinning te schenken. In een hectische slotfase tekende Miguel Britos namens Watford nog voor de 3-3, waardoor beide clubs met een puntje genoegen moesten nemen.