Dishonored wil een einde aan de Outsider maken

Een nieuwe gameplaytrailer gunt je een eerste blik op Dishonored: Death of the Outsider, met Rosario Dawson, Michael Madsen en Robin Lord Taylor die terug zijn als Billie, Daud en the Outsider.

Na de gebeurtenissen in Dishonored 2 zouden de zaken eindelijk enigszins normaal kunnen worden voor Billie Lurk en haar voormalige mentor Daud - maar een nieuwe storm steekt op boven the Empire of the Isles. Billie zal een sleutelrol spelen in het bloedige gevecht tegen de Outsider. Ze neemt één laatste klus aan en gaat voor de ultieme moord. The Empire zal hierna nooit meer hetzelfde zijn. 

Verken een nieuwe kant van Karnaca in Dishonored: Death of the Outsider dat je meeneemt naar de grimmige onderbuik van de stad. Onderzoek mysterieuze cultussen, infiltreer clandestiene fight clubs en probeer zelfs weg te raken met een bankoverval, terwijl je een manier zoekt om het onmogelijke te doen: een God ombrengen. Als nieuwe huurmoordenaar zul je ook toegang hebben tot nieuwe en krachtige vaardigheden, wapens en gadgets, allen bedoeld om je te helpen een bloederig spoor door Karnaca te laten trekken. Of je kunt er ook voor kiezen om ongezien door de wereld te glippen en genade te tonen.

Dishonored: Death of the Outsider zal op vrijdag 15 september beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en pc.