Teamspirit in Nights of Azure 2

Koei Tecmo heeft nieuwe details van het levelsysteem en teamsysteem van Nights of Azure 2: Bride of the New Moon bekendgemaakt.

In Nights of Azure 2: Bride of the New Moon zal een team altijd bestaan uit de hoofdpersonage Aluche een NPC die je kiest en en nog twee Servans, op te roepen wezens die je helpen. Elk teamlid heeft unieke vaardigheden, dat kan een verschillende vechtstijl zijn, of gebruik van weer andere wapens. Aluche en de NPC kunnen gebruikmaken van Lily Burst, een methode die de unieke skill van haar en haar teamgenoot combineert tot een krachtige aanval.

De Servans hebben Servan Actions. Elk type Servan heeft weer andere specialiteiten. De Tricker-types hebben vooral de elementen zoals vuur onder controle, waardoor ze status-effecten aan hun vijanden geven, zoals 'burn'. Scharf is zo'n Trickster en gooit elektrische bollen richting vijand die tot verlamming kunnen leiden. Trickers evolueren en worden groter en sterker waardoor hun statistieken verhoogd worden en nieuwe aanvallen geleerd worden.

Het systeem om Aluche te levelen lijkt op het eerste deel, waarin het bloed van verslagen vijanden haar sterker maakt. Dit keer is er ook een skilltree om aanvallen te kiezen die bij jouw speelstijl passen.

Nights of Azure 2: Bride of the New Moon komt 27 oktober uit op pc, PlayStation 4 en Nintendo Switch.