Pop-Tarts kopen voor gratis XP in Destiny 2

Activision, de uitgever van Destiny 2, is een partnership aangegaan met de Amerikaanse merken 'Pop-Tarts' en 'Rockstar Energy Drink'. Bij het kopen van deze producten krijg je een code die in-game voordelen oplevert. Deze partnership is vergelijkbaar met de Red Bull-deal van twee jaar geleden.

De Destiny 2 Pop-Tarts zijn vanaf 1 september alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. In de verpakking is een code te vinden die een gratis XP-boost levert voor jouw Destiny 2-personage. De limited edition Destiny 2-blikken van Rockstar Energy zullen in de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Canada en Duitsland verschijnen. Iedere blik komt met een code die ook vanaf 1 september ingevoerd kan worden. Activision heeft nog niet duidelijk gemaakt wat je krijgt bij het invoeren van deze codes.

Ben jij rond de release van Destiny 2 toevallig in de Verenigde Staten en heb jij trek in Pop-Tarts, klik dan hier om je code in te voeren. Bevind jij je in één van de landen waar de Rockstar Energy Drink-promotie plaatsvindt, klik hier om je code te verzilveren.

Destiny 2 komt 6 september uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. De PC-release is ingepland op 24 oktober.

Pop-Tarts Destiny 2

Rockstar Energy Drink Destiny 2