Sofía Vergara komt met onderbroeken

Sofía Vergara heeft zich in de onderbroekenbusiness gestort. De Modern Family-actrice komt in september met een eigen ondergoedmerk.

Klanten kunnen een abonnement nemen op EBY en ervoor kiezen om maandelijks of per kwartaal ondergoed thuis te krijgen. De onderbroeken in kwestie zijn naadloos en gemaakt met een speciale technologie die ervoor zorgt dat ze niet omhoog kruipen. Er zijn onder meer string-, bikini-, g-string- en boyshort-varianten verkrijgbaar, zo schrijft US Magazine.

Tien procent van de opbrengt van EBY gaat naar de Seven Bar Foundation, een organisatie die vrouwen helpt om zich aan armoede te ontworstelen en te gaan ondernemen. "Ik had de luxe om mijn eigen ideeën te ontwikkelen tot succesvolle ondernemingen de afgelopen tien jaar", laat de 45-jarige Vergara hierover weten.

"Ik wil dit graag doorgeven aan vrouwen die hulp kunnen gebruiken. Ik wil vrouwen voorzien van handvatten waarmee ze hun eigen bedrijf kunnen starten als uitweg uit de armoede. Het is sexy om je eigen baas te zijn."Vergara zelf heeft namelijk naast haar fortuinlijke acteercarrière - ze is de bestbetaalde actrice op televisie - ook lucratieve deals gesloten met ShrakNija Coffee en Rooms to Go. Ook heeft ze haar eigen parfumlijn.

Sofía Vergara komt met onderbroeken
Sofía Vergara komt met onderbroeken (Foto: BuzzE)