FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Sport
Sport


Voetbal
Voetbal


Gullit wil duidelijkheid Sneijder en Van Dijk

Assistent-bondscoach Ruud Gullit hoopt dat de transferperikelen rondom Oranje-spelers Wesley Sneijder en Virgil van Dijk spoedig voorbij zijn.

 Sneijder ging deze zomer uit elkaar met Galatasaray. De middenvelder is nog steeds op zoek naar een club. Hij werd in verband gebracht met onder meer OGC Nice, Sampdoria, Ajax en FC Utrecht. Van Dijk komt vermoedelijk voor op verlanglijstjes van alle Engelse topclubs.

"Je zit te wachten waar Wesley Sneijder naartoe gaat. Wat gaat Virgil van Dijk doen? Je wilt dat dat soort dingen zo snel mogelijk klaar zijn, want in de periode dat het Nederlands elftal speelt, is die transfermarkt nog steeds open",vertelt Gullit aan Voetbal International. "Je wilt niet hebben dat een speler nog bezig is met een transfer als we tegen Frankrijk moeten."

Gullit denkt dat de selectie klaar is voor het treffen met de Fransen. "Alleen bij Oranje moet je de uitstraling hebben dat we goed zijn. Dat was even weg, maar dat is er nu weer. Daar moet je nu gebruik van maken. Voetbal is niet fair. Tegen Frankrijk hoeven we niet goed te voetballen. We moeten gewoon punten pakken."

"En als je die punten pakt, dan kan je je weer focussen op een ander duel. Zo moet je het zien. Het gaat niet om mooi voetballen. Dat is over. Dat is voor de romanticus, maar dat is niet de realiteit. We zitten in een situatie waar we niet moeten denken aan goed voetballen. Gewoon punten pakken en vertrouwen wekken. En dan hopen dat het steeds beter gaat."


Help ons; deel dit item als je het leuk vond
Interessant sportnieuws gevonden? Tip ons dan via de submit!
Font-grootte:

regelhoogte :

7 reacties

Ik dacht altijd dat goed voetballen en punten pakken aan elkaar gecorreleerd waren, maar blijkbaar vergis ik me...
Gullit heeft wel gelijk
Redactie Frontpage / Forummod
quote:
Op woensdag 2 augustus 2017 @ 04:10 schreef Grimi het volgende:
Ik dacht altijd dat goed voetballen en punten pakken aan elkaar gecorreleerd waren, maar blijkbaar vergis ik me...
Mooi voetbal is niet hetzelfde asl goed voetbal. Het afbraakvoetbal gaat uit van het ontregelen van de tegenstander en niet van je eigen voetballende vermogens. Per definitie is dat dus minder goed voetbal. Je bent namelijk minder bezig met goed voetbal en meer bezig met de ander slecht laten spelen. Het verschil tussen winnen omdat je goed/beter bent en winnen omdat je minder slecht bent
Laffe huichelaar
Zou er nou niemand in het NL 11-tal, bv een Sneijder, deze instelling ook in de groep hebben gegooid, en dat ze dat ook geprobeerd hebben en dat het daarmee ook niet lukt? Ik denk dat de conclusie is, dat het NL gewoon niet goed is.
Frankrijk heeft op iedere positie een betere speler dan Nederland. Ze zijn groter, sterker en vaak ook nog snel. Maar tactisch vind ik ze erg tegenvallen. Het is niet zo dat ze je tureluurs tikken en alle hoeken van het veld laten zien. Nederland zal fel van leer moeten trekken. Vroeg drukzetten zodat die paar technische spelers niet in hun spel komen. Doe mij maar 11 werkpaarden ipv 11 sierpaarden.
thedeedster
IWAB: Ik Weet Alles Beter...
quote:
Op woensdag 2 augustus 2017 @ 04:10 schreef Grimi het volgende:
Ik dacht altijd dat goed voetballen en punten pakken aan elkaar gecorreleerd waren, maar blijkbaar vergis ik me...
Kijk eens hoe Portugal Europees Kampioen werd.
Dat had niets met goed voetbal te maken... :{
Als mijn post niet duidelijk is, moet je misschien even je sarcasmeradar aanzetten.
Gullit wil
Daar gaat het al fout
avatar Reageer zelf

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd op FOK.nl. Als je nog geen account hebt kun je gratis een FOK!account aanmaken

Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1255
special
VrijMiBabes #206 (not very sfw!)
special
FOK! Zien en doen: Weekend van het Verdedigingserfgoed
special
Random Pics van de Dag #1254
special
Random Pics van de Dag #1253
special
Random Pics van de Dag #1250
©FOK.nl e.a.