Mini-Mayweather vecht tegen mini-McGregor op avond voor echt gevecht

Op de vooravond van het grote gevecht tussen bokser Floyd Mayweather en MMA-vechter Conor McGregor heeft de bij menig FOK!kers bekende tijdschriftenuitgever Larry Flynt een leuk voorprogramma in gedachte. Een heus gevecht tussen twee dwergendubbelgangers van beide vechters in Flynt's Hustler Club te Las Vegas.

(Voor diegenen die geen Instagramfoto's kunnen zien, klik hier voor de -verder nog best wel interessante- foto's van Hustler's Club Instagram)

Is het echte gevecht tussen beide vechters al één groot circus aan het worden, de uitgever van voornamelijk erotische kwaliteitstijdschriften doet daar nog even een flinke schep bovenop met de titelstrijd over drie ronden in de 'erg-erg-erglichtgewichtsklasse' tussen Mini-Pretty Boy Money en Irishman Mini McGregor. Ongetwijfeld zorgt Flynt ook nog voor een aantal mooie gender nietneutrale ringdames.

Mini-Pretty Boy Money kennen sommigen misschien al van zijn epische gevecht tegen Mini-Pacquiao in aanloop naar het gevecht tussen Mayweather en de Fillipijnse boksgrootheid Manny Pacquiao in 2015.


Mini-Pretty Boy Money vs Mini-Pacquiao (Bron: Youtube)