Nieuwe trailer voor Mario + Rabbids: Kingdom Battle

De unieke samenwerking tussen Mario en de Rabbids van Ubisoft heeft een nieuwe trailer gekregen. We zien de vermoedelijke slechterik uit de game een mooie opera brengen voor Mario en zijn vrienden. Geniet vooral van zijn prachtige zang en grappige teksten.

Daarnaast zijn er diverse previews live gegaan vandaag en weten we, onder andere dankzij NintendoEverything, meer van wat de game te bieden heeft. Zo is er een lokale co-op modus waarin elke speler twee personages bestuurt en steeds moeilijkere challenges moeten voltooien. De eerste wereld duurt volgens NintendoEverythign zo'n twee tot drie uur om te voltooien, maar elke wereld die hierop volgt duurt significant langer.

De game legt een erg grote nadruk op beweging en het combineren van de vaardigheden van de personages. Luigi kan bijvoorbeeld een extra keer aanvallen voor elke vijand die langs hem heenloopt, terwijl Peach een shortrange fire shotgun bezit. Ook wordt de moeilijkheid van de game benoemd (AI wordt bestempeld als slim die de speler makkelijk te slim af is en er zijn difficulty settings) en misschien nog wel het belangrijkste: de game wordt als mooi en vermakelijk bestempeld.

Bekijk onderstaande trailer en ben je nieuwsgierig, lees vooral wat previews (ook de onze!) door. Mario + Rabbids: Kingdom Battle lanceert 29 augustus exclusief voor Nintendo Switch.