Vrouw shotgunt dochtertje (6) dood om haar te redden van aliens

Het zal u vast niet onbekend zijn, maar de wereld kent een aantal bijzonder vreemde figuren. De 27-jarige Darla Elizabeth Hise uit de Amerikaanse staat Virginia mogen we wel onder dat rijtje scharen, hoewel de vraag rijst hoeveel ze daar zelf daadwerkelijk aan kan doen.

Hise vermoordde begin dit jaar haar 6-jarige dochtertje met een shotgun, maar dat deed ze met een uiterst nobel doel, zo blijkt nu: ze wilde het kind redden van aliens. Niet geheel tegen de verwachtingen in bevindt Hise zich in een psychiatrisch ziekenhuis, waar ze door de politie ondervraagd werd over de moord op de arme Abigail.

"De verdachte geloofde dat haar dochter en zoon in gevaar waren vanwege aliens. Door haar dochter naar de hemel te sturen hoopte ze het meisje te redden", zo valt in de documenten in de rechtszaak te lezen. Het 3-jarige zoontje van Hise werd in het huis gevonden en is bij een pleeggezin in huis geplaatst. 

Advocaat Tony Anderson vertelde dat zijn cliënte naar eigen zeggen zelf aliens in haar maag had. Zoals een ieder met aliens in zijn maag wilde ze die graag verwijderd hebben. Ze zou haar daden en de gevolgen daarvan niet begrepen hebben: Hise zat namelijk nogal aan de drugs, en haar mentale vaardigheden bevinden zich allerminst op een hoog niveau. Ze is uiteraard wel aangeklaagd, onder meer voor moord en het gebruik van een vuurwapen terwijl ze in het bezit was van drugs.