Willem II haalt middenvelder van Arsenal

Daniel Crowley speelt de komende seizoenen in het shirt van Willem II. De middenvelder komt over van Arsenal en heeft voor drie seizoenen getekend.

"We zijn ontzettend blij dat wij een talent als Daniel aan ons weten te binden", vertelt technisch directeur Joris Mathijsen op de officiële website van de club. "Daniel past goed in onze mix van jonge potentie en ervaren krachten."

Crowley doorliep de jeugdopleiding van Aston Villa, waarna hij op zijn vijftiende de overstap maakte naar Arsenal. The Gunners besloten de middenvelder vervolgens drie keer te verhuren. De Engelsman speelde tijdelijk voor Barnsley FC, Oxford United en Go Ahead Eagles, maar nu vond hij het tijd definitief te verkassen.

"Ik wil in het veld belangrijk kunnen zijn en me als speler kunnen ontwikkelen. Dat kan ik alleen als ik speeltijd en vertrouwen krijg, ik heb het gevoel dat ik dat hier bij Willem II ga krijgen", laat Crowley weten.

Afgelopen halfjaar speelde Crowley zestien wedstrijden voor Go Ahead Eagles. Bij Willem II tekent hij een contract tot medio 2020.