PSV: Willems gaat en Van Ginkel komt

Veel transfernieuws bij PSV. De Eindhovense club heeft laten weten dat Jetro Willems het trainingskamp in Zwitserland heeft verlaten om een transfer te kunnen afronden. Willems heeft daartoe toestemming gekregen van de clubleiding van PSV. Verder zal Marco van Ginkel komend seizoen weer in Eindhoven te vinden zijn. Hij wordt opnieuw gehuurd van Chelsea. 

Waar Willems naar toe gaat is niet bekend gemaakt. Het zal geen sc Freiburg worden, volgens Marco Timmer van Voetbal International

PSV en Chelsea hebben een akkoord bereikt over een overstap van Van Ginkel. Hij wordt voor één seizoen gehuurd van Chelsea. Hij sluit uiterlijk maandag aan bij de selectie. In het seizoen 2015/16 stond Van Ginkel voor het eerst in het shirt van PSV. Hij speelde toen een half seizoen voor de club uit Eindhoven. 

Na het succesvolle half jaar in Eindhoven koos Van Ginkel ervoor om te herstellen van een lichte knieblessure die hem al een tijd hinderde. Dat duurde langer dan verwacht en in oktober vorig jaar maakte hij zijn zijn rentree bij de beloften van Chelsea. In januari van dit jaar stond PSV opnieuw voor de deur om hem te huren. Hij kwam 

Van Ginkel is de derde grote aanwinst van PSV deze zomer. Eerder werd Hirving Lozano overgenomen van CF Pachuca en kwam Derrick Luckassen over van AZ.