Clijsters hijst gezette tennisfan in strakke kleding op Wimbledon

Tennisster Kim Clijsters heeft op Wimbledon de lachers op haar hand gekregen. De oud-prof speelt in Londen mee in het invitatietoernooi, waarin helden en heldinnen uit vervlogen tijden hun kunsten vertonen. Soms serieus, maar vooral voor de lol.

De inmiddels 34-jarige Clijsters stond met de Australische Rennae Stubbs tegenover de Amerikaanse Andrea Jaeger - finaliste in 1983 - en haar Spaanse partner Conchita Martinez, Wimbledonwinnares van 1994.

Halverwege de tweede set vroeg Clijsters schijnbaar aan het publiek waar ze moest serveren, waarop iemand uit het publiek 'het lichaam!' riep. De Belgische zag haar kans schoon en maande de man naar beneden te komen om de plaats van Martinez in te nemen, zodat hij de service van Clijsters mocht ontvangen.

De ietwat gezette kerel had echter wel groene en blauwe kleding aan, maar op Wimbledon mag alleen in het wit gespeeld worden, zo merkte Clijsters scherp op. Ze trok snel een rokje uit haar tas en deed die om bij de iets minder getrainde man, die het kledingstuk zelfs helemaal omhoog wist te hijsen - resulterend in Clijsters die op de grond lag van het lachen.

Niet veel later zien we dat de beste man zelfs een volledige tennisoutfit aangemeten heeft gekregen, mogelijk in een maatje of zestien te klein. Clijsters serveert en hij weet de bal zelfs terug te slaan, maar niet veel later komt Martinez het toch maar weer overnemen. Het publiek gaf de man terecht applaus, een grote mond hebben is immers één ding, maar dan ook de ballen hebben om jezelf een beetje voor lul te laten zetten is dan weer een tweede.

Clijsters ontdekt een nieuw talent op de tribunes (Bron: YouTube)