'De Boer haalt Riedewald naar Crystal Palace'

Jairo Riedewald lijkt zijn voetballoopbaan te vervolgen in de Engelse Premier League. Volgens De Telegraaf zal de verdediger de overstap maken naar Crystal Palace, waar hij zal worden herenigd met trainer Frank de Boer. De transfer zou Ajax een bedrag van ruim acht miljoen euro opleveren.

Riedewald verloor onder Peter Bosz afgelopen seizoen zijn basisplaats en ook komend seizoen lijkt er onder Marcel Keizer geen basisplaats in te zitten. Waar Riedewald afgelopen seizoen nog rugnummer vier kreeg toegewezen, moet hij het komend seizoen doen met nummer 36. Dit was voor Riedewald het signaal om op zoek te gaan naar een nieuwe werkgever.

Everton meldde zich gisteren nog voor Riedewald, maar hij zou zijn ja-woord al gegeven hebben aan De Boer. Zo krijgt Riedewald alsnog zijn droomtransfer naar de Engelse Premier League. In de winter kon hij al naar Tottenham Hotspur, maar destijds koos Riedewald voor zijn kansen bij Ajax. Uiteindelijk speelde hij bij de Amsterdammers nog een aantal wedstrijden, waaronder de Europa League-finale tegen Manchester United.