Vrijwel alle ingame content van Project Cars 2 bekend

De afgelopen dagen is ontwikkelaar Slightly Mad Studios flink bezig geweest om met lijstjes te komen met auto's en locaties die we kunnen vinden in Project Cars 2. Alle locaties zijn inmiddels bekend, en nog een handjevol aan auto's moeten nog worden aangekondigd.

In totaal bevat Project Cars 2 58 locaties tijdens de launch, waarvan 39 locaties zijn overgebracht uit de originele game en zijn DLC. Van de negentien nieuwe locaties zijn er zeven racecircuits, drie ovals, vijf rallycrossbanen, twee test tracks en twee historische versies van al bestaande locaties, namelijk de legendarische circuits van Monza en Spa-Francorchamps. Als je alle layouts van alle locaties bij elkaar optelt, kom je uit op een gigantisch aantal van 147 tracks waarop je los kan gaan. Bekijk de gehele lijst van tracks hier.

Maar minstens zo belangrijk is natuurlijk de scheurijzers waarmee je aan de gang kan gaan. Project Cars 2 bevat bij launch 180 auto's, verdeeld over 29 klassen en negen motorsportdisciplines, van open wheel formule-wagens tot (klassieke) GT-, Prototype- en toerwagens. Daarnaast is er ook een kleine selectie aan weglegale auto's, maar de kans is wel erg klein dat je je eigen autootje in de lijst ziet staan. Deze lijst kan je hier bekijken.

Het moge duidelijk zijn: aan content niets te klagen. Of de rest van de game ook prima in orde is kunnen we later dit jaar voor onszelf bepalen, Project Cars 2 komt op 22 september naar PlayStation 4, Xbox One en PC.