FOK! Wat een weer: steeds beter

Is juli heet en droog, dan houdt de winter een kwaad betoog.

Goedemorgen,

Vannacht is er hier en daar wat lichte regen gevallen. In het noorden is het intussen wolkenvrij, in het zuiden is her en der mist ontstaan.

Vandaag krijgen we een bewolkte dag, alhoewel we de zon ook wel te zien zullen krijgen. Er zou zeer lokaal wat regen kunnen vallen, maar als je dat meemaakt ben je 1 van de gelukkigen, of 1 van de pechvogels, het ligt er maar aan of je van regen houdt. Ben je op de Wadden dan wordt het zo'n 20 graden, woon je in het zuiden dan zou de thermometer wellicht de 25 graden aan kunnen tikken. En woon je daar tussen, dan zal de temperatuur er ook wel ergens tussen liggen..

De komende dagen krijgen we droog en rustig zomerweer met nu en dan zon. Donderdag en vrijdag worden warme dagen waarbij het wel eens meer dan 25 graden zou kunnen worden, de dagen daarna weer wat koeler.

Ik wens je een fijne dag!

Zon op / onder / zonkracht  
Zon op: 05:26
Zon onder: 22:02
Zonkracht: 7/3

Nederland
 

Wikiweetjes van vandaag

1054 Chinese astronomen zien een supernova in het sterrenbeeld Stier; het overblijfsel ervan is nu zichtbaar als de Krabnevel.
1934 In Amsterdam breekt het Jordaanoproer uit als reactie op de verlaging van de werklozensteun door het kabinet-Colijn
1976 Het Israëlische leger voert een onverwachte bevrijdingsactie uit op het vliegveld van Entebbe in Oeganda en slaagt erin vrijwel alle gijzelaars van de PLO aldaar ongedeerd te bevrijden.
1997 NASA's Mars Pathfinder ruimtesonde landt op Mars.
2005 Project Deep Impact: een ruimteprojectiel slaat in op de komeet Tempel 1.

Kratermeren van Kelimutu (vulkaan), Flores (Foto: Blind_Guardian)
Kratermeren van Kelimutu (vulkaan), Flores (Foto: Blind_Guardian)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!