Kritiek op dochter Cindy Crawford om selfie

De 15-jarige dochter van Cindy Crawford, Kaia Gerber, heeft kritiek gekregen op een selfie die ze nam en plaatste op Instagram. Gerber, die net als haar moeder als model werkt, publiceerde de foto waarop ze met een bijna ontbloot bovenlichaam in een badjas voor een spiegel in een badkamer poseert.

"Uniform", schrijft de 15-jarige als onderschrift bij de foto. Maar in plaats van complimentjes kreeg Gerber vooral kritiek van haar volgers. "Te jong! Doe wat kleding aan!", schreef een volger. En: "Mooi maar ik denk dat je te jong hiervoor bent, dat zeg ik als moeder", leest een andere reactie op de foto.

De foto is waarschijnlijk genomen tijdens een fotoshoot, aangezien Gerber flink is opgemaakt. Sommige volgers vroegen zich af wat de moeder en vader van het jonge model ervan vonden: "Ben verbaasd dat je ouders hiermee akkoord gaan", las het commentaar.

Vijf jaar geleden ontstond er ook ophef om een foto van de toen 10-jarige dochter van Crawford. Ze verscheen toen in een mini-rokje van Versace voor een campagne van het modemerk. Crawford gaf toen toe dat haar dochter inderdaad wat te jong was voor een dergelijke shoot. Naast dochter Kaia heeft de 51-jarige Cindy Crawford met haar man Rande Gerber nog een zoon van 17.

Zie je de instagram foto niet? Klik hier voor het origineel.

 

uniform

Een bericht gedeeld door Kaia (@kaiagerber) op29 Jun 2017 om 7:30 PDT

Kritiek op dochter Cindy Crawford om selfie
Kritiek op dochter Cindy Crawford om selfie (Foto: BuzzE)