Huis Big Bang Theory-acteur Galecki afgebrand

Een ranch van Big Bang Theory-acteur Johnny Galecki in Californië is afgebrand. Het huis in het plaatsje San Luis Obispo werd verzwolgen in de vuurzee van een grote bosbrand. De 42-jarige acteur prees de lokale brandweer via Instagram, die hij bedankte voor hun tomeloze inzet. De acteur en zijn gezin waren niet aanwezig op de ranch op het moment van de bosbrand.

"Dank aan de broeders en zusters van de brandweer. Jullie nemen grote risico's om ons veilig te houden", schreef Galecki donderdag. "Ook dank aan iedereen die wat van zich liet horen of zich zorgen om ons maakte", vervolgt de acteur.

Volgens de brandweer zijn meerdere huizen in de omgeving van San Luis Obispo afgebrand. Ook werden maandag ongeveer 250 mensen uit voorzorg geëvacueerd uit de buurt van het nabijgelegen plaatsje Santa Margarita. De meeste mensen mochten dinsdagavond weer terug naar hun huizen. "Mijn gedachten zijn bij iedereen die zijn huis en haard heeft verloren in de vuurzee", liet Galecki aanvullend in een verklaring weten, zo meldt website TMZ.

Ook roept de acteur de lokale gemeenschap op om, als de bosbranden geblust zijn, samen het gebied weer op te bouwen. "Dat hebben we eerder samen gedaan en dat zullen we nu weer doen", aldus Galecki.

Zie je de instagram foto niet? klik hier voor het origineel. 

Huis Big Bang Theory-acteur Galecki afgebrand
Huis Big Bang Theory-acteur Galecki afgebrand (Foto: BuzzE)