Tekken World Tour in Haarlem

Net zoals in de game-serie Tekken gaan de beste vechters ter wereld de strijd met elkaar aan om te beslissen wie de beste knokker is. Bandai Namco heeft de wereld in drie regio’s verdeeld: Europa, Azië/ Oceanië en Noord- + Zuid-Amerika. De vijf beste van iedere regio gaan later dit jaar in de Verenigde Staten bepalen wie met de eer mag strijken.

Je kunt je nog steeds opgeven voor de Nederlandse voorronde die op 9 juli gehouden wordt in Haarlem. Onder de naam Tattakai Holland XL wordt het een groots evenement in de concertzaal Patronaat met BMX-shows en bands. Bezoekers betalen slechts €7,50 en deelnemers zijn €20,- kwijt, maar maken kans op eeuwige roem (of een genadeloze afstraffing). Kaartjes kun je hier kopen.

Tattakai Holland XL

Als je wel mee wilt doen aan de Tekken World Tour, maar niet naar Haarlem kunt komen (of daar verliest), dan is er ook de mogelijkheid om mee te doen aan de online events. Deze zijn op 11 en 12 september voor ieder platform. De finale van de Tekken World Tour bestaat uit de vijf beste spelers uit iedere regio en de winnaar van de Evo Championship Series.

Update 23:04:
Bandai Namco heeft zojuist het verslag van het Master CEO evenement online gezet. Dan heb je een idee wat voor tegenstand je kunt verwachten.