Staren naar Chloe's kont in prachtige beelden Uncharted-uitbreiding

Op het YouTube-kanaal van PlayStation zijn nieuwe beelden geplaatst van Uncharted: The Lost Legacy. De standalone-uitbreiding zet in plaats van Nathan Drake Chloe Frazer in de hoofdrol, en voor de eerste keer krijgen we spectaculaire beelden te zien van Chloe en haar sidekick Nadine in actie.

Chloe Frazer kennen de Uncharted-fans al uit deel 2 en 3 van de franchise. Daar kwam ze veelvuldig aan bod als huurling en de ex-vlam van Nathan, die net als hij een ongezonde obsessie heeft met archeologie. In The Lost Legacy wordt Chloe bijgestaan door een computergestuurde Nadine en samen zijn ze niet vies van een stevig potje double-teamen.

Wat we in de trailer zien belooft traditiegetrouw een sterke mix te worden van epische shoot-outs, zenuwslopende stealth-momenten, rustgevende puzzelonderdelen en vermakelijke dialogen tussen de charismatische hoofdpersonen. Oh, en natuurlijk een heleboel instortende bouwwerken. Naughty Dog zelf geeft aan dat er 'meer vernietigbare omgevingen' zijn dan ooit, en dat sommige levels uit de uitbreiding zich kunnen meten met de maps uit Uncharted 4 in termen van grootte. Uncharted: The Lost Legacy komt op 22 augustus uit voor PlayStation 4.