'Deze zomer 3D-versie van Jackson's Thriller'

De zombieversie van Michael Jackson komt toch nog een keer terug om iedereen nog één keertje bang te maken. John Landis, die de originele clip van Thriller uit 1983 regisseerde, werkt aan een geremasterde 3D-versie van de wereldberoemde videoclip.

Volgens Daily News werkt Landis al drie jaar in het geheim aan de clip. En dat doet hij niet alleen. Ingewijden zeggen dat de zoon en dochter van Jackson, Prince en Paris, ook betrokken zijn bij het project. "Er is een marketing- en promotieplan waar ook Prince en Paris bij betrokken zijn", aldus een bron.

Michael Jackson, die in 2009 overleed, bracht het nummer Thriller, van het gelijknamige album, in 1982 uit. In de videoclip, die bijna 14 minuten duurt, is te zien hoe de zanger verandert in een zombie. De dansscène is een van de hoogtepunten in de clip, Jackson ontwikkelde een aantal unieke moves en pasjes voor die scène.

"Michael's droom vlak voor zijn dood was om Thriller in 3D uit te brengen in de bioscoop en het liefst in het IMAX-formaat. Zo krijgen fans het gevoel alsof ze met hem in de videoclip zijn beland", verklapt een ingewijde. De 3D-versie van Thriller staat gepland om deze zomer te verschijnen.

'Deze zomer 3D-versie van Jackson's Thriller'
'Deze zomer 3D-versie van Jackson's Thriller' (Foto: BuzzE)