Coco helpt Crash Bandicoot mee in trilogie

Activision maakt vandaag bekend dat Coco, het slimme en levendige zusje van Crash, als speelbaar personage schittert in de complete Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back en Crash Bandicoot 3: Warped. In de geremasterde Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, heeft Coco de Time Twister gehackt om terug in de tijd te reizen, zodat ze Crash kan helpen in zijn eerdere avonturen. Coco is een volledig speelbaar personage in alle drie de games. Spelers kunnen wisselen tussen Crash en Coco en gebruik maken van hun specifieke speciale aanvallen. Terwijl Crash vijanden verplettert met bodyslams, schakelt Coco ze uit met een double legdrop. Als je haar een tijdje stil laat staan, gaat ze zelfs dansen met Crash.

Dankzij de ondersteuning van de analoge sticks en verenigde systemen voor saven en checkpoints worden de klassieke avonturen toegankelijker dan ooit voor nieuwe spelers. De verbeterde bonuslevels en time trails in alle drie games zorgen ervoor dat ook Bandicoot-veteranen zich kunnen blijevn uitdagen. Dankzij online-klassementen kunnen zij zien hoe ze presteren ten opzichte van hun vrienden en andere spelers van over de hele wereld.

In de nieuwe versie is er een volledig geremasterde soundtrack met de volle klanken van didgeridoo’s, xylofonen en swingende baslijnen. Ook zijn er nieuwe dialogen, ingesproken door bekende stemacteurs die ook in de originele Crash Bandicoot-games waren te horen, inclusief Jess Harnell, Lex Lang en Debi Derryberry.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy arriveert springend en draaiend in de winkelschappen op 30 juni 2017 en is nu wereldwijd beschikbaar als pre-order op PlayStation 4 en PlayStation 4 Pro.