FOK! Wat een weer: zon

Een boon in juni geplant, geeft er vijftig in de hand.

Goedemorgen,

Het was gisteren maar een sombere en frisse dag. Vandaag wordt dat hopelijk anders, de verwachting is dat de zon te zien zal zijn. Wel zullen er met name landinwaarts stapelwolken onstaan. Regen wordt niet verwacht en het kwik loopt op tot 18 graden aan zee tot 22 graden in het zuidoosten van het land. De wind komt uit het westen en is zwak tot matig.

De komende dagen wordt het een herhaling van vandaag, met temperaturen tussen 22 en 26 graden. Donderdag kans op regen.

Ik wens jullie een fijne dag!

Zon op / onder / zonkracht  
Zon op: 05:19
Zon onder: 22:00
Zonkracht: 7/3

Nederland
 
Wikiweetjes van vandaag
1844 Linus Yale verkrijgt octrooi op het deurslot.
1927 Op Fifth Avenue wordt een ticker-tape parade gehouden ter ere van Charles Lindbergh die enkele weken eerder de eerste non-stop solovlucht over de Atlantische Oceaan had uitgevoerd.
1941 De Vichy-regering gebiedt alle (niet-Franse) joodse burgers in het niet-bezette deel van Frankrijk te interneren. De anti-joodse maatregel zou een eigen initiatief zijn van de Vichy-regering.
1956 In het Duitse weekblad Der Spiegel verschijnt het artikel Zwischen Königin und Rasputin waarin wordt gemeld dat koningin Juliana onder invloed van een zekere Greet Hofmans zou staan.
1983 De Pioneer 10 is het eerste ruimtevaartuig dat het zonnestelsel verlaat.

Dreigende wolken boven NMM in Soest (Foto: Disbatch)
Dreigende wolken boven NMM in Soest (Foto: Disbatch)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!