'Scalebound in ontwikkeling bij Microsoft'

Er circuleren geruchten dat Scalebound wellicht alsnog het levenslicht zal zien. De actie-RPG was in ontwikkeling bij Platinum Games, maar werd in januari van dit jaar geannuleerd door Microsoft.

Eerder gingen er geruchten rond dat Microsoft zelf de ontwikkeling van Platinum Games heeft overgenomen, nu krijgen deze geruchten extra voer doordat blijkt dat Microsoft eerder deze maand de rechten van Scalebound heeft verlengd. Dit hoeft natuurlijk niets te betekenen, dit kan zijn omdat Microsoft niet wil dat andere partijen gebruik gaan maken van de naamsbekendheid die Microsoft heeft gecreëerd.

Vorige week deed Halo-ontwikkelaar 343 Studios mee aan een zogeheten AMA (Ask Me Anything) op Reddit. Hieruit bleek dat 343 Studios aanstaande E3 met een aankondiging komt die niet Halo-gerelateerd is. Mogelijk is 343 Studios dus de nieuwe ontwikkelaar van Scalebound.

Neem het vooralsnog gerust met een flinke korrel zout, en wacht geduldig op E3. Op zondag 11 juni is de E3-conferentie van Microsoft, hopelijk komen we dan meer te weten.