Win Injustice 2

Na de eerste Injustice-game is de kwaadaardige Superman verslagen. In Injustice 2 proberen Batman en zijn team met superhelden orde op zaken te stellen, maar krijgen heibel met "The Society", een team met superschurken die de macht wil grijpen. En dan komt er nog een buitenaards probleem in de vorm van Brainiac die de Aarde wil voor zijn onderzoeken. In deze fighter heb je niet alleen je vaardigheden, maar ook kun je uitrustingen verdienen die je statistieken verbeteren of zelfs nieuwe speciale aanvallen geven.

Injustice 2 is uitgebracht en we mogen van Warner Bros Interactive drie exemplaren weggeven. Dat doen we graag, maar om kans te maken moet je wel antwoord geven op twee vragen. De eerste vraag is: Wie is de leider van "The Society" in Injustice 2? De tweede vraag is: wil je kans maken op de PlayStation 4- of Xbox One-versie? Stuur je antwoord via deze pagina in.

Je kunt meedoen tot en met 21 mei. Deelnemers krijgen persoonlijk bericht en natuurlijk maken we de winnaars via de site bekend.