Formule 1-auto Verstappen te koop

Weet je nog niet wat je je vader, broer, moeder, zus, oma, collega of oppas cadeau moet doen? We hebben wellicht een goede suggestie voor je, mits de jarige een beetje een autosportliefhebber is. Het zou overigens ook handig zijn als je zelf over een diepe buidel beschikt.

Op RaceCarsDirect worden veel raceauto's verkocht en daar zagen we een mooie aanbieding staan: niks minder dan de Arrows A21, chassis 06, die eind 2000 en begin 2001 te zien was in de Formule 1. De wagen, voorzien van een Hart 3.0 V10-motor, is destijds bestuurd door Jos Verstappen, Johnny Herbert en Mark Webber.

De nodige specificaties zijn hier te vinden en daaruit blijkt dat de auto prima mee kan doen in de BOSS GP Series, een raceklasse vol raceauto's, inclusief heerlijke herrie producerende Formule 1-auto's. Op 20 en 21 mei strijken die wagens overigens neer op het circuit van Zandvoort, inclusief Formule 1-auto's als een Jaguar of, wie herinnert het zich niet, een Super Aguri. 

De Arrows die te koop staat moet grofweg 350 duizend euro op gaan leveren, maar dan krijg je er wel veel bij. Zo koop je dan ook gelijk een compete set benodigdheden voor in de pitstraat, inclusief teamkleding, en er zitten zoveel reserve-onderdelen bij dat je bijna een tweede chassis kunt bouwen. 

Mocht je interesse hebben in deelname aan de BOSS GP Series, het hebben van een toffe boodschappenwagen of wil je gewoon lekker stoer doen met een Formule 1-auto in je achtertuin? Dit is je kans en laat het ons vooral even weten als je de nieuwe eigenaar van de Arrows bent. 

Verstappen in de Arrows A21 op het circuit van Interlagos (Bron: YouTube)