Caitlyn Jenner: O.J. Simpson is schuldig

Voor Caitlyn Jenner is het zo klaar als een klontje: O.J. Simpson is schuldig aan de moorden op zijn ex-vrouw Nicole en Ron Goldman. Dat vertelde de realityster woensdag in een radioprogramma.

"Ik wist dat hij het had gedaan", zei de oud-atleet in de talkshow. "Er waren drie mensen op de plaats delict, er was dna-bewijs dat er drie mensen waren. Kies daar de moordenaar uit. Hoe moeilijk kan het zijn?"

Caitlyn was ten tijde van de moord en de daaropvolgende rechtszaak getrouwd met Kris Jenner. Kris' ex-man Robert, de vader van Kourtney, Kim, Khloé en Rob Kardashian, was één van de advocaten van O.J. Simpson. Tijdens hun huwelijk waren Kris en Robert goed bevriend met O.J. en Nicole. Volgens Caitlyn is ook Kris ervan overtuigd dat O.J. schuldig is aan de moord op haar vriendin, die ze een jaar na de moorden eerde door dochter Kendall als tweede naam Nicole te geven.

In haar memoires die eerder deze week uitkwamen vertelt de I Am Cait-ster dat ook Robert uiteindelijk twijfelde over de onschuld van O.J. In een gesprek na de civiele rechtszaak die O.J. verloor van de nabestaanden van Nicole en Ron, zou Robert tegen Caitlyn, toen nog Bruce, gezegd hebben: "Ik had ermee kunnen leven als ze hem bij de eerste rechtszaak hadden gepakt." Caitlyn noemt het in haar boek "overduidelijk"dat de advocaat daarmee aangaf dat hij dacht dat O.J het gedaan had.

Caitlyn Jenner: O.J. Simpson is schuldig
Caitlyn Jenner: O.J. Simpson is schuldig (Foto: BuzzE)