Snoop Dogg wil serie over zijn leven maken

Snoop Dogg wil samen met rapper Daz Dillinger een dramaserie maken over hun leven en ervaringen in de rapscene, zo weet Deadline.

"Snoop en ik worden altijd gevraagd om anderen te helpen met hun projecten bij Death Row Records, omdat we er al vanaf het begin bij zijn", vertelt Daz Dillinger. "We hebben Dr. Dre zien vertrekken, Tupac werd vermoord en Suge Knight opgesloten", vervolgt de 43-jarige rapper. "Er zijn oneindig veel verhalen uit die begintijd die niemand ooit heeft gehoord".

In de VS zijn de afgelopen jaren verschillende films en series over rappers en de rapscene uitgekomen zoals Straight Outta Compton met rapper Ice Cube en The Get Down van regisseur Baz Luhrmann. Snoop wil de serie met name concentreren op zijn begintijd bij Death Row Records en ervaring met Tha Dogg Pound, een formatie die hij samen vormt met Dillinger en rapper Kurupt.

Het project voor de dramaserie staat nog in de kinderschoenen, het trio maakt momenteel een ronde langs de verschillende grote televisiezenders in de VS.

Snoop Dogg wil serie over zijn leven maken
Snoop Dogg wil serie over zijn leven maken (Foto: BuzzE)