Meer naaktfoto's Alison Brie opgedoken

Alison Brie kan haar borst natmaken. Van de actrice zijn gecensureerde naaktfoto's verschenen op internet, meldt Gossip Cop.

Een paar weken geleden ging al een gestolen foto rond van Brie, die onder meer bekend is van Mad Men en Community. Daarop is de actrice te zien met ontbloot bovenlichaam, waarbij een zwarte balk over haar borsten is geplaatst De foto's die nu zijn opgedoken zijn ook op die manier gecensureerd. In beide gevallen wordt gesproken over 'previews'.

Gesuggereerd wordt dat de ongecensureerde versies te verkrijgen zijn via iemand die zichzelf 4chanthehacker zou noemen.

Fappening 2.0
De afgelopen tijd verschenen vaker pikante, gestolen, privébeelden van sterren online, door sommige media ook wel 'The Fappening 2.0' genoemd. Onder anderen Emma Watson, Amanda Seyfried en Demi Lovato bevinden zich onder de nieuwste slachtoffers.

In 2014 doken ook al van verschillende sterren als Jennifer Lawrence en Kate Upton privéfoto's op. De dader had honderden e-mailaccounts gehackt en kon zo tientallen naaktfoto's en pikante kiekjes stelen. Destijds werden de gehackte beelden gedeeld via platforms als 4chan en Reddit. Overigens deden toen geruchten de ronde dat Brie ook een van de slachtoffers was.

Meer naaktfoto's Alison Brie opgedoken
Meer naaktfoto's Alison Brie opgedoken (Foto: BuzzE)