Jørgensen: "Ik blijf gewoon bij Feyenoord"

Feyenoord lijkt niet te hoeven vrezen voor een vertrek van Nicolai Jørgensen. De aanvaller is niet van plan om Rotterdam te verlaten.

Jørgensen maakte dit seizoen negentien doelpunten in de Eredivisie en zou de aandacht hebben getrokken van verschillende buitenlandse clubs. Zo zou Everton interesse hebben in de diensten van de aanvaller, maar de interesse is niet wederzijds.

De spits heeft het naar zijn zin bij Feyenoord en is niet bezig met een vertrek. "De kans dat ik volgend seizoen nog bij Feyenoord speel is heel groot. Ik blijf gewoon hier", vertelde hij in gesprek met De Telegraaf.

Jørgensen moet met Feyenoord de voorsprong op Ajax in stand zien te houden om het kampioenschap binnen te slepen. De doelpuntenmaker let echter vooral op zijn eigen ploeg en keek ook niet naar Schalke - Ajax.

"Ik ben alleen bezig met Feyenoord. We moeten ook alleen naar onszelf blijven kijken. Ik verwacht dat Ajax al zijn resterende wedstrijden gaat winnen", aldus Jørgensen, die zondag met Feyenoord tegen Vitesse speelt. Telfortklanten kunnen die wedstrijd gratis live kijken.

Door zijn uitspraken lijkt het wellicht een kwestie van tijd voor de spits vertrekt uit Rotterdam.