Neukend stel verstoort tenniswedstrijd: "Zů goed kan het niet zijn!"

Op het challengertoernooi van Sarasota ging het er afgelopen avond luidruchtig aan toe tijdens de wedstrijd tussen tennissers Mitchell Krueger en Frances Tiafoe. Dat had weinig met de spelers te maken, maar wel met een stel dat het uitstekend naar hun zin had.

Halverwege de tweede set werd het duel plotseling 'verstoord' door de onmiskenbare geluiden van een stevige vrijpartij. Eerst dacht men op en rond de baan, inclusief de commentatoren, nog dat iemand een wat aparte ringtone op zijn of haar telefoon had. De andere optie leek te zijn dat een van de aanwezigen een natuurfilm aan het kijken was en het geluid wat hard had staan, maar ook dat was niet het geval.

Het geluid kwam namelijk van een nabijgelegen appartement, waar zeker twee mensen weinig aandacht hadden voor de tennissers. Krueger mepte al eens een bal die kant op om ze tot rust te brengen, maar dat mocht niet baten. Niet veel later leek de jonge Tiafoe vooral versteld te staan van de ogenschijnlijke topkwaliteit van het geleverde werk: "Zó goed kan het niet zijn!" riep hij, tot hilariteit van het publiek. 

Uiteindelijk kan ook de commentator de lol er wel van inzien. "Gelukkig is er in elk geval iemand die een leuke avond beleeft", merkt hij op.

Krueger - Tiafoe wordt verstoord (Bron: YouTube)