Ancelotti: "We kunnen Real verslaan"

Bayern München-trainer Carlo Ancelotti heeft zijn spelers gewaarschuwd dat ze Cristiano Ronaldo dinsdagavond niet uit het oog mogen verliezen. De Duitse kampioen reist af naar Madrid voor de return in de kwartfinale van de Champions League tegen Real Madrid. De Spanjaarden waren vorige week met 2-1 te sterk, waarbij Ronaldo beide Spaanse treffers voor zijn rekening nam.

"Kleine details beslisten de eerste wedstrijden en we moeten ons daar op focussen", vertelde Ancelotti op een persconferentie. "We kunnen ons niet veroorloven om Cristiano vrij te laten. We hebben een kleinere kans dan in de eerste wedstrijd, maar we kunnen zeker winnen. De eerste zestig minuten in de eerste wedstrijd waren vrij goed, maar we maakten daarna te veel fouten."

Ancelotti hoopt weer een beroep te kunen doen op Robert Lewandowski, die de eerste wedstrijd aan zich voorbij moest laten gaan met een schouderblessure. "Lewandowski is een geweldige speler en zijn terugkeer is zeer welkom. Hij heeft zonder enige problemen met de ploeg getraind. Hij geeft ons vertrouwen een flinke 'boost', maar we zullen onze strategie niet veranderen."