Zivkovic wil kampioensfeest Feyenoord verstoren

Richairo Zivkovic hoopt Ajax een handje te kunnen helpen in de titelstrijd. De huurling speelt zondag met FC Utrecht tegen Feyenoord.

Het gat tussen Ajax en Feyenoord is slechts één punt, waardoor de strijd om de titel volledig open ligt. Zivkovic kan zijn werkgever van dienst zijn, als hij zondag met FC Utrecht punten weet te pakken tegen de koploper. Daar wil de aanvaller de Amsterdammers maar al te graag mee helpen.

"Ik was deze week bij Ajax-Schalke 04. Daar heb ik wat jongens gesproken. Er zijn genoeg jongens van Ajax geweest die me hebben gevraagd om voor hen te winnen van Feyenoord", vertelde de huurling tegenover De Telegraaf.

"In de eerste plaats is het voor ons natuurlijk gewoon een wedstrijd die we willen winnen om vierde te worden. En ten tweede hopen we het kampioensfeestje van Feyenoord te verstoren", aldus Zivkovic.

De aanvaller werd begin dit seizoen door Ajax verhuurd aan FC Utrecht. In Amsterdam kon Zivkovic niet op speelminuten rekenen. Bij zijn tijdelijke werkgever kwam hij dit seizoen tot zeven doelpunten in 27 competitiewedstrijden.