Landstitel binnen voor Ajax

In de Eredivisie vecht Ajax nog volop om de landstitel, maar met het bekende voetbalspelletje FIFA 17 Ultimate Team is de titel binnen. Dani Hagebeuk vertegenwoordigt Ajax in de zogenaamde E-Divisie, waarin het wedstrijdschema grofweg gelijk loopt met dat van de 'echte' Eredivisie.

Hagebeuk stond vrijdag in de veertiende van zeventien speelrondes - thuis- en uitwedstrijden zijn er niet - tegenover sc Heerenveen, vertegenwoordigd door Niels Krist. 'Ajax' won het duel met 4-0 en doordat de nummer twee, Heracles Almelo, met 1-0 verloor van AZ is FIFA-speler Hagebeuk niet meer in te halen. 

Ajax heeft een goede keuze gemaakt, want na veertien wedstrijden staan er nog altijd louter overwinningen op het scorebord. Op 6 mei mag Hagebeuk Ajax vertegenwoordigen in de Europese finale in Madrid, waar hij zich ook kan plaatsen voor de wereldwijde finale. De nummer twee van de E-Divisie mag eveneens naar Madrid, een positie die op het moment ingenomen wordt door Bryan Hessing namens Heracles. Quinten van der Most staat voor Feyenoord op plek drie en ook ADO Den Haag, Excelsior en Roda JC maken nog kans.