"Black Temple komt terug als timewalking raid in WoW:Legion"

Patch 7.2 is nog maar net uit voor World of Warcraft: Legion, maar een patch tussen 7.2 en 7.3 is al in de maak bij Blizzard. Community manager Josh "Lore" Allen heeft een kort overzicht op de forums geplaatst met dingen die we kunnen verwachten, met als meest opvallende feature: Black Temple komt terug als een timewalking raid in Legion.

Black Temple timewalking vloeit voort uit het concept van de timewalking dungeons, waarbij spelers en hun gear gescaled worden naar de moeilijkheidsgraad van een dungeon uit The Burning Crusade, Wrath of the Lich King, Cataclysm en Mists of Pandaria. Black Temple (de raid uit The Burning Crusade met Illidan Stormrage als eindbaas) zal de eerste raid worden die gebruik maakt van dit concept. 

Ook komt er een nieuwe questline met Chromie in de hoofdrol, een bronze dragon die de gedaante aanneemt van een gnome in World of Warcraft. Volgens MMOChampion heet de questline "The Deaths of Chromie", maar meer dan dat weten we nog niet. Verder komen er ook een hoop nieuwe events, zoals de auction house dance party, het moonkin festival, en een transmogcompetitie genaamd Trial of Style. MMOChampion zegt dat spelers in de Trial of Style queuen voor een scenario, hun outfit moeten veranderen zodat het past bij een bepaald thema, en dat spelers dan bepalen welke outfit de beste is. Er is ook een nieuwe currency aan de Trial of Style gelinkt in de vorm van MogCoin.

De rest is nog niet bevestigd door Blizzard zelf, maar ook komen er nieuwe pet battle dungeons in 7.2.5 in Gnomeregan en Deadmines, en krijgt Magni zijn eigen questline in Scholazar Basin. Verder krijgen een aantal classes ook nog een make-over. Het gaat dan om de volgende classes:

  • Destruction Warlock
  • Outlaw en Subtlety Rogue
  • Brewmaster en Mistweaver Monk
  • Havoc Demon Hunter
  • Guardian Druid

De PTR met de patch komt als het goed is deze week nog online. Een datum wanneer de patch daadwerkelijk live is hebben we nog niet.

BlackTemple
"Black Temple komt terug als timewalking raid in WoW:Legion"