Elite Dangerous: Horizons krijgt co-op in Commanders-update

Naast een grote update voor Planet Coaster heeft Frontier vandaag ook een update uitgebracht voor hun Space-sim Elite Dangerous: Horizons, die The Commanders heet. De update is gratis voor degenen die Elite Dangerous: Horizons heeft gekocht en lost een aantal beloften in die Frontier lang geleden gemaakt had.

De grootste toevoeging is dat meerdere spelers nu één schip kunnen besturen en daarbij drie rollen kunnen aannemen, in de vorm van piloot (die het schip bestuurt), de Gunner (die het geschut op het moederschip regelt) en de Fighter (die de kleinere fighters bestuurt die uit het moederschip gelanceerd worden tijdens gevechten). Om de co-op wat meer diepte te geven kunnen spelers nu hun eigen avatar aanmaken, de zogenaamde Holo-Me, die zichtbaar is voor andere crewleden.

Ook zijn er twee kleinere features toegevoegd. Zo is er nu een nieuw passagiersschip genaamd de Dolphin, waarmee wordt ingehaakt op het vervoeren van passagiers dat werd toegevoegd in de vorige uitbreiding Guardians. Ook zijn er nu zogenaamde megaschepen waar spelers nu aan kunnen leggen. Daarnaast is er ook de gebruikelijke rits bugfixes. Voor een volledige lijst met alle updates, klik hier.

Elitedangerous1
Elite Dangerous: Horizons krijgt co-op in Commanders-update