Menig na goal tegen Feyenoord: "Belofte maakt schuld"

Queensy Menig slaagde zondag in zijn missie om een goede wedstrijd tegen Feyenoord neer te zetten en daarmee Ajax te helpen in de titelstrijd.

De aanvaller van PEC Zwolle zette zijn ploeg na drie minuten op voorsprong tegen Feyenoord, in de wedstrijd die uiteindelijk in 2-2 zou eindigen. Het verschil tussen Feyenoord en Ajax is nu nog maar één punt.

Hij maakte daarmee zijn misser tegen Roda JC goed. "Belofte maakt schuld en ik ben een man van mijn woord", vertede Menig tegen De Telegraaf . "Natuurlijk ben ik met mijn eigen ploeg bezig. Voor PEC telt er slechts één ding en dat is handhaving."

"Tegen Roda JC hadden we een stap kunnen zetten en dat deden we niet. Dan moet je tegen Feyenoord een punt pakken. En dan ben ik eerlijk, ik heb ook nog een speciaal gevoel voor Ajax. Ik heb mijn hele jeugd daar gespeeld, ik ben officieel nog Ajacied en ik heb van iedereen uit die omgeving heel veel berichten gehad na die misser tegen Roda. Dat waardeer ik enorm. Daarom wilde ik goed spelen en scoren.”