Amstel Gold Race zoekt 'rondemisters'

Goed nieuws voor de gemiddelde FOK!ker: de Amstel Gold Race, Nederlands enige echte wielerklassieker, heeft dit jaar voor het eerst sinds 2003 weer een wedstrijd voor de vrouwen.

Daar kun je natuurlijk niet aankomen met rondemissen op het podium en dus is men hard op zoek naar rondemisters. Rensters als Anna van der Breggen, Chantal Blaak en Ellen van Dijk laten in een filmpje op Facebook weten wat ze zoeken en het kan haast niet anders dan een nagenoeg letterlijke beschrijving van de gemiddelde FOK!ker zijn. 

Om maar gewoon een paar eisen te noemen: "Hij moet mooie, brede schouders hebben""Lekker kontje""Een sportieve, lekkere vent""Een type Michiel Huisman""Groot", maar bovenal, "Hij moet gewoon heel goed kunnen kussen!" Buiten dit alles zoekt men 'een forse, brede man' die het liefst ook zijn benen scheert. 

Voel je je geroepen om de bezwete en steenkapotte rensters te verwelkomen? Reageer dan vooral even onder dit filmpje. Schiet wel een beetje op, want de Amstel Gold Race is komend weekeinde al.